Καλοσήρθατε στην διαδικτυακή εκδοχή του καταστήματός μας.

Είμαι ο Βασίλης και σας προσκαλώ να γνωρίσετε τα προϊόντα μας.

H New Home Design αποτελεί μία επιχείρηση δεύτερης γενιάς. Μεγάλωσα με το ύφασμα, το ξύλο και τη δημιουργία ως μέρος της καθημερινότητάς μου. Αυτό με επηρέασε σημαντικά και αναπόφευκτα σπούδασα σχεδιασμό επίπλου στο Μιλάνο. Ανέλαβα την επιχείρηση, την οποία ίδρυσε ο πατέρας μου Αναστάσιος πριν από πολλά πολλά χρόνια. Ο ίδιος ασχολήθηκε με την κατασκευή από το 1958, περισσότερο λόγο του πάθους του με την δημιουργία και την τέχνη.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε έπιπλα με υψηλή ποιότητα, μοντέρνο design και σε λογικές τιμές.

Παράγουμε και εξάγουμε καναπέδες, πολυθρόνες, σκαμπώ και κρεβάτια. Επιπλέον, σχεδιάζουμε και εμπορευόμαστε έπιπλα για όλο το σπίτι και το ξενοδοχείο προκειμένου να καλύψουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου και του κάθε πελάτη όπως ακριβώς του αρμόζει.

Στόχος μας αποτελεί η ανάδειξη του ποιοτικού ελληνικού επίπλου, ώστε να μπορεί να το αποκτήσει ο πελάτης μας και ανοίγουμε τους ορίζοντες μας και πολύ πιο πέρα απο τα στενά όρια της Ελλάδας προσφέροντας τιμές χονδρικής και δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ευρώπη.

Σας καλώ να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της New Home Design και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να συζητήσουμε για το ιδανικό έπιπλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την κατάλληλη πρόταση για το σπίτι, το γραφείο ή το ξενοδοχείο και να βρούμε αυτό που πραγματικά ταιριάζει αρμονικά στο χώρο σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βασίλης Κουτσοφωτεινός