Γειά σας και πάλι!

Θα ήθελα να σας μιλήσω για τις νέες μας συνεργασίες, αλλά δεν θα το κάνω… Θέλω να αφιερώσω μερικές λέξεις αναφορικά με την προτίμηση σας στα προϊόντα μας μετά απο χρόνια!

Χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν λαμβάνω τα θετικά σχόλια για τα προϊόντα μας και όταν βλέπεις οι παλιοί μας πελάτες να μας προτιμάνε μετά από τόσα χρόνια! Ναι, είμαστε βέβαιοι ότι οι καναπέδες μας, οι πολυθρόνες μας, τα έπιπλα μας γενικότερα αντέχουν στο χρόνο, αλλά η επιβράβευση από εσάς δίνει άλλη ικανοποίηση!

Κρεβάτια ή ντουλάπες που άντεξαν 30 χρόνια και τα αλλάζετε γιατί σας κούρασε το σχέδιο…..μπουφέδες και τραπεζαρίες που φιλοξένησαν οικογενειακές στιγμές και πλέον δεν χωράνε στο καινούργιο σπίτι γιατί αφήνετε το παλιό στα παιδιά σας που παντρεύονται και έρχεστε να το επιπλώσουμε εξαρχής.

Η καινούργια σύνθεση τηλεόρασης για να χωράει τη νέα μεγάλη τηλεόραση, αλλά να είναι και στο χρώμα που ταιριάζει με το τραπεζάκι σαλονιού που έχετε ανανεώσει πρόσφατα πάλι απο εμάς!

Μας αρέσει που μοιράζεστε το ίδιο πάθος για το design…και σας αρέσει που εδώ και περισσότερα απο 50χρόνια προσφέρουμε έππλα υψηλής ποιότητας σε τιμές χονδρικής!

Σας ευχαριστούμε πολύ..